Masser af liv i huset hos boligmægler 1A Bolig

20. november 2018 Erhverv

Lige for tiden er Byens Havn i fuld gang med at gøre en udstilling om hele havneprojektet klar hos boligmægleren 1A Bolig i Perlegade.

“Vi har jo masser af plads og vil gerne give andre mulighed for at blive set i midten af Sønderborg”, siger partner Jerik Hougaard fra 1A Bolig. I december kommer der julemarked og meget snart åbnes der også en lille café i det store lokale.

“Vi har fået alkoholbevillingen og venter lige på de sidste tilladelser”, siger Jerik Hougaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husker også det med boliger

Hos 1A Bolig er det med bolighandler ikke glemt i tilløbet til forskellige udstillinger, café og julemarked.

“Det viser sig, at når vi for eksempel står udenfor med vores kaffestand, så kommer der nogle hen til os og snakker bolig. Det har gjort, at vi får fremvist nogle af vores boliger”, siger partner Kia Jakobsen.

Jo flere forskellige aktiviteter, der er i butikken des bredere bliver den skare af mennesker, som kigger indenfor – og det kan gavne bolighandlerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første hushandel er ikke skrevet ind endnu.

“Men vi er i gang med at lukke aftalen”.

Dejligt at være os selv

1A Bolig er en ejendomshandel, der ejes af Jytte Aaen, sønnen Jerik Hougaard og datteren Kia Jakobsen. De alle har været en del af Nybolig Erhverv.

“Det er altså dejligt at stå helt frit og kunne gøre det, som vi synes, er det rigtige. Og det tæller da også, at vi ikke længere skal sende penge til en kæde”, siger Jerik Hougaard.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...