Mathilde Falch tager sit flotteste scenetøj med til Sønderborg

6. april 2022 Kultur
Mathilde Falch. Pressefoto: Kent Rasmussen
Mathilde Falch. Pressefoto: Kent Rasmussen

Den 16. april skal Mathilde Falch spille koncert i Sønderborghus og selvom der er gået nogle år, siden hendes seneste besøg, så husker hun tydeligt den aften i Sønderborghus.

”I 2015 skulle vi spille koncert i Sønderborghus. Det var en lang køretur, så jeg havde taget mine afslappende pyjamasbukser på i bilen. Vi havde en god tur til Sønderborg og under lydprøven går det op for mig at jeg stadig har mine pyjamasbukser på, og at jeg havde glemt min kuffert med skiftetøj. Jeg havde altså kun mine pyjamasbukser med”, siger Mathilde Falch til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun spørger lidt panisk husets lydmand, om der er et sted i byen, der stadig havde åbent, sådan en lørdag aften.

”Han sagde, at Føtex var det eneste, der var åbent og de lukkede om 15 minutter. Jeg drønede i Føtex og spurgte kassedamen efter ’tøjafdelingen’, hun grinte lidt og pegede hen på et stativ med to kjoler i XXXL og et par undertøjer. Jeg valgte en undertrøje, som jeg kunne bruge som kjole. Det blev en fantastisk aften og siden har jeg altid husket at pakke inden jeg kører”, siger Mathilde Falch og lover, at når hun kommer igen, så har hun sit pæneste scenetøj med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du finder billetter på Sønderborghus’ hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...