Medarbejderne har det rigtigt godt i MinKøbmand

25. februar 2016 Erhverv

Når du handler hos MinKøbmand, så er der væsentlig mere service end den, som du får i supermarkeder og

Christina Madsen og Lone Pickardt.

Christina Madsen og Lone Pickardt.

Artiklen fortsætter under annoncen

discountbutikker og det gør naturligvis, der hele tiden skal være personale på gulvet, hvor kunderne er.

“Vi kan følge en kunde rundt og samle varerne sammen eller vi kan hente det hele for kunden, mens han eller hun venter. Vi hjælper med at pakke varer i poser og tasker og bærer dem gerne ud i bilen”, siger Lone Pickardt, der har Min Købmand i Sønderborg sammen med sin mand.

Den supergode service bliver leveret af et personale, der er glade for at arbejde i en butik, hvor det betyder noget, hvordan man behandler kunderne og hvor det at bruge tid på og med kunderne er velset af chefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Valg af personale

Når der skal ansættes medarbejdere hos MinKøbmand, så sker det nogle gange ved at butikken har en praktik fra IMG_9064Jobcenter.

“Og der er slet ikke tale om lange praktikker. Vi plejer at sige max. fire uger og efter de to uger, så får praktikanten at vide, om der er en ansættelse i sigte”, siger Lone Pickardt. Hun fortæller, at hendes medarbejdere fortæller, hvordan de helst vil have lagt deres timer og så at der kun er ganske få, der har ønsket at arbejde fuld tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange af dem har jo en familie, der også skal passes – og hænger det sammen med et 9-14-job, så finder vi ud af det”, siger Lone Pickardt til SønderborgNYT. Muligheden for at arbejde på nedsat tid har også gjort det muligt for flexjobbere at komme i arbejde.

Mere serviceIMG_9063

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ældre mennesker, som ikke selv kan komme ud og handle. De kan bruge MinKøbmand, der gerne tager imod bestilling af varer, som købmanden kommer og afleverer op til to gange om ugen.

“Og hvis der er en ældre, der pludselig udskrives fra sygehuset og står hjemme med et tomt køleskab, så er det bare om at ringe til os, for så træder vi til med en hjælpende hånd, hvori der er en pose med de varer, som den ældre hjemvendte bestilte”, siger Lone Pickardt.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...