Meget dyr bog sætter SDU i Sønderborg og Odense på verdenskortet

10. april 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lad os slå fast med det samme: Bogen World Scientific Reference of Hybrid Materials bliver nok hverken revet ned fra hylderne i din lokale boghandler eller går hen og bliver et hit som årets mandelgave, når julen kommer over os.

Dertil er prisen på 915 pund – lige knap 8000 kroner – ganske enkelt for høj, samtidig med, at målgruppen nok bedste fald må betegnes som snæver.

Men hybride materialer er vigtig for fremtidens smarte devices såsom fleksible solceller eller bøjelige computerskærm og HVIS du interesserer dig for hybride materialer, så er bogen en must-have.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordelt over 14 kapitler forklarer og beskriver eksperter inden for forskningsfeltet nemlig om nye apparater og enheder, hvor hybride og organiske materialer spiller en afgørende rolle. Det skriver SDU.

Disse teknologiske landvindinger har været centrum for enorm opmærksomhed i de seneste år, både fra videnskabelig og industriel side.

Hybride og organiske devices forventes at være med til at forme det teknologiske landskab i en ikke al for fjern fremtid, da materialerne excellerer ved at være både fleksible, billige, lette at producere og derudover er yderst miljøvenlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

SDU er blandt frontløberne inden for dette forskningsfelt, hvilket er med til at sætte både Odense og Sønderborg på det videnskabelige verdenskort.

Det er bogen med til at understrege.

‘World Scientific Reference of Hybrid Materials’ giver læseren et overblik relevante emner inden for forskningsfeltet, men har samtidig til formål at lokke forskere til beskæftige sig med et felt i rivende udvikling.

Bogen er udgivet igennem det anerkendte videnskabelige forlag World Scientific Publishing.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om bogen her.

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...