Meget dyr bog sætter SDU i Sønderborg og Odense på verdenskortet

10. april 2019 Erhverv

Lad os slå fast med det samme: Bogen World Scientific Reference of Hybrid Materials bliver nok hverken revet ned fra hylderne i din lokale boghandler eller går hen og bliver et hit som årets mandelgave, når julen kommer over os.

Dertil er prisen på 915 pund – lige knap 8000 kroner – ganske enkelt for høj, samtidig med, at målgruppen nok bedste fald må betegnes som snæver.

Men hybride materialer er vigtig for fremtidens smarte devices såsom fleksible solceller eller bøjelige computerskærm og HVIS du interesserer dig for hybride materialer, så er bogen en must-have.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordelt over 14 kapitler forklarer og beskriver eksperter inden for forskningsfeltet nemlig om nye apparater og enheder, hvor hybride og organiske materialer spiller en afgørende rolle. Det skriver SDU.

Disse teknologiske landvindinger har været centrum for enorm opmærksomhed i de seneste år, både fra videnskabelig og industriel side.

Hybride og organiske devices forventes at være med til at forme det teknologiske landskab i en ikke al for fjern fremtid, da materialerne excellerer ved at være både fleksible, billige, lette at producere og derudover er yderst miljøvenlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

SDU er blandt frontløberne inden for dette forskningsfelt, hvilket er med til at sætte både Odense og Sønderborg på det videnskabelige verdenskort.

Det er bogen med til at understrege.

‘World Scientific Reference of Hybrid Materials’ giver læseren et overblik relevante emner inden for forskningsfeltet, men har samtidig til formål at lokke forskere til beskæftige sig med et felt i rivende udvikling.

Bogen er udgivet igennem det anerkendte videnskabelige forlag World Scientific Publishing.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om bogen her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...