Meget lovlydig asylansøger gjorde Erik Dall rigtigt glad

2. oktober 2016 Samfund

Fredag blev Erik Dall en herlig oplevelse rigere. Han fik sin tabte mobiltelefon retur fra finderen, som er en af asylansøgerne fra Sønderborg Kaserne.

“Jeg blev ringet op fra min egen telefon sidst på eftermiddagen fredag. I den anden ende var en dansktalende person, der søgte efter de rigtige ord, for at forklare mig, han havde fundet min telefon”, siger Erik Dall, der er kendt fra både Ringridermuseet og Borgerforeningen til SønderborgNYT.

“Det var Muhammed, der gerne ville aflevere mobiltelefonen til dens rette ejer. Vi aftalte at jeg kunne hente den ved Asylcentret”, siger Erik Dall, der selvfølgelig ville give den unge asylansøger en dusør.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tilbød ham en dusør, men den ønskede han ikke at modtage, bare telefonen kom hjem. Det var en dejlig og befriende oplevelse”, siger Erik Dall, som igen kan blive ringet op – også når han ikke er i nærheden af fastnettelefonen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...