Meld dig ind i Sønderjysk Pigekor eller drengekoret

28. maj 2019 Kultur

Fredag den 21. juni er der igen optagelsesprøver til Sønderjysk Pigekor og Drengekor, og koret glæder sig til at byde en masse nye sangere velkomne.

“Optagelsesprøve er sådan et “farligt” ord, men det er altså ikke slemt at gå til prøve – vi synger, snakker og hygger bare lidt sammen”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Det er overstået på fem minutter, og man får svar med det samme. Det er faktisk meget sjældent, vi afviser nogen – har man lysten, er evnen der som regel også”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelsesprøven er for piger og drenge fra 7-18 år, og man melder sig til på korets hjemmeside.

Man kan starte i minispirekoret, allerede når man er fire år – uden at skulle til optagelsesprøve – man melder sig bare til på hjemmesiden.

“Minispirekoret er også for drenge, som vi gerne vil have mange flere af”, siger chefdirigenten.

“Vi har vokseværk, og selv om vi nu er 200 sangere, vil vi gerne være endnu flere”, fortsætter hun.

“Vores nye lokaler på Sønderborg Kaserne giver os mulighed for at give endnu flere børn chancen for at synge i kor, og vi åbner nu for drengekor-hold både tirsdag og onsdag og minispirekor både onsdag og torsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeld dig her på Sønderjysk Pigekors hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...