Meld dig til Gendarmløbet – glimrende optakt til Royal Run

25. august 2021 Kultur

Nu kan BUI – Motion igen byde velkommen til det populære motions-arrangement på Gendarmstien på Broagerland.

Til de mindste er der vores to kilometer Maliq-børneløb. Her må du ikke være ældre end 10 år – til gengæld må mor eller far gerne løbe med.

Alle løber med startnummer, og alle får den flotte Gendarmløbsmedalje i brændt ler hængt om halsen, når de kommer i mål. Er du ældre en 10 år, er der følgende at vælge mellem: 5 km løbe- eller gåtur, 10 km løbe- eller gåtur, 21 km halvmaraton, 29 km Power Trail.

Artiklen fortsætter under annoncen

I start- og målområdet ved Broager Hallen er der god stemning og her kan du varme op til turen og få en snak med andre motionister.

Efter løbeturen kan børnene få brugt de sidste kræfter i hoppeborgen, skriver BUI.

Vi har derfor måttet flytte Gendarmløbet i år, men da det nu ligger en uge før Royal Run, er Gendarmløbet den perfekte opvarmning til det kongelige løb.

Nordea Fonden har valgt at støtte løbet med 450 løbe-t-shirts. Dem vil vi dele ud efter først-til-mølle-princippet, så jo før du køber startnummer, jo større er chancen for at få en t-shirt forærende. Der tages forbehold for udsolgte størrelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden fordel ved at købe sit startnummer tidligt er, at prisen stiger, jo tættere vi kommer på løbsdagen.

I 2018 havde vi besøg af Red Bull, og de kommer igen i år. Så når løberne krydser mållinjen, står Red Bull klar med energi til dem, der trænger – dog ikke ved børneløbet.

Efter vel overstået løb, kan du slappe af i målområdet med en grillpølse og en øl/vand mens du lytter til god underholdning af Brian O’Driscoll, som kommer og spiller og synger sammen med Steffan Grarup. Der skal nok blive god stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi sætter sikkerhed højt – både når det gælder Corona, og når det gælder trafiksikkerhed.

Til at sikre det første, vil der være håndsprit mange steder, og vi vil opfordre til, at de restriktioner, der måtte gælde til den tid, skal overholdes. Derudover opfordres alle til at udvise hensyn, holde afstand og holde god hygiejne.

Til at sikre deltagerne ude på ruterne har vi en masse gode hjælpere, der vil vise vej, heppe og sørge for, at ingen løber over en vej, når der kommer biler. Der vil også på alle ruter være mindst et depot, hvor der er vand – og på de lange ruter også lidt frugt mv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Af sikkerhedshensyn må deltagerne ikke have ledsagerbiler eller cykler med.

Se flere oplysninger på Gendarmløbets hjemmeside www.gendarmlob.dk, hvor der også er link til tilmeldingen, som er åben og klar til netop din eller din families tilmelding.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...