Meld dig til yoga på Havnbjerg Gamle Skole

16. august 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

De seneste to år har den Gamle Gymnastiksal i Havnbjerg Skole dannet ramme omkring yogaundervisning under emnet Yoga i din dagligdag.

En succes som yogainstruktøren Maren Wiese fortsætter med.

Hun fortæller i en pressemeddelelse om undervisningen:

“Min yogaundervisning favner bredt. Jeg går ikke ind for en bestemt retning af yoga, men vil tilbyde Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/08/images-1-1.jpeg”>images (1)yogaundervisning, hvor alle kan være med. Både nybegyndere og de der kender yoga og har brugt det i mange år. Fokus er på åndedræt og øvelser til at øge smidighed og muskelstyrke. Alt det og et kvarters afspænding i slutningen af undervisningsforløbet gør, at folk går herfra med fornyet energi og velvære i kroppen”, siger Maren Wiese.

“Dog vil jeg gerne prøve noget nyt i år: Poweryoga og yogastræk. Et hold jeg tilbyder om torsdagen. Her er fokus på de muskelstyrkende øvelser, kombineret med øvelser som øger smidigheden. Også her er der fokus på åndedræt. Jeg håber at det tiltaler de unge og også gerne mændene, som indtil videre næsten ikke har været repræsenteret blandt deltagerne”, siger hun videre.

Undervisningslængden er 75 min., Poweryoga om torsdagen 60 min. Det hele foregår i den Gamle Gymnastiksal på Havnbjerg Skole.

Vi starter mandag den 5. september kl.17.15 til 18.30, onsdag den 7. september kl.9.00 til 10.15 og 17.15 til 18.30. torsdag den 8 september kl. 17.15 til 18.15.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Maren på 2339 4914 eller skrive en mail til maren.wiese@hotmail.com

Den første mødegang er gratis, derefter køber man et klippekort til 10 gange.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk