Meld dit barn til cykelringridning og få en gratis børnebillet til Universe

18. juni 2018 Erhverv

Når Børneland lukker ned for 2018, kan de sjove børneaktiviteter forsætte i Universe.

Universe og Ringriderfestens Børneland forsætter det gode samarbejde og giver igen i år flere muligheder for børn og deres familier at komme gratis i Universe efter besøget i Børneland.

“Sønderborg Ringridning er som Universe en vigtig del af turismeindsatsen i Sønderborg, vi håber med samarbejdet at både Sønderborgs egne børn men også turisternes, får øjnene op for alt det gode vi har at tilbyde her i kommunen”, siger Brian Jørgensen fra Ringriderfestens Børnekomite.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hovedpræmierne til Universe under Ringriderfesten er sæsonkort for hele familien til resten af 2018.

For at vinde sæsonkort til hele familien skal man være blandt de to bedst pyntede cykler i cykeloptoget lørdag til årets gratis cykelringridning for børn, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Faktisk vil alle der deltager i årets cykelringridning vinde, fordi igen i år får alle som har deltaget i det store gratis cykelringridning en gratis børnebillet til Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er et begrænset antal billetter, så man skal skynde tilmelde sig på cykelringridning.dk 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...