Meldinger om brande grundet nattens kraftige regn-og tordenbyger

29. maj 2018 112

Natten til tirsdag har Sønderborg-området været ramt af kraftige regn- og tordenbyger som har skabet flere brande, hvor det efter al sandsynlighed er lynnedslag, der er er årsagen. Det skriver TV SYD.

”I Augustenborg slog lynet ned i et træ der brød i brand og flammer fra træet bredte sig til fire parkerede biler”, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. Ifølge TV SYD har der også været brand i Egernsund, som angiveligt skulle skyldes et lynnedslag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var blandt andre Augustenborg/Bro Frivillige brandværn der blev kaldt til branden i Augustenborg. Ifølge deres Facebookside lød første melding på bygningsbrand, men da de kom frem var der ild i fire biler, som stod op af huset.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...