Mennesker med særlige behov skal hjælpes i job

8. februar 2014 Uncategorized

En del af de unge mennesker, der fuldfører den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, skal hjælpes til job eller mere uddannelse. Det mener både Socialforvaltningen og Handicap & Psykiatri.

Jørn Thrane fra Ligeværd er glad for, at kommunen nu vil hjælpe mennesker med særlige behov videre.

Jørn Thrane fra Ligeværd er glad for, at kommunen nu vil hjælpe mennesker med særlige behov videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor skal Socialudvalget nu diskutere, om der skal ansættes en konsulent, der hjælper STU’erne og voksne med særlige behov videre til job.

– Initiativet er godt og Landsforeningen Ligeværd er selvfølgelig opmærksom på, hvem der får jobbet, siger Jørn Thrane fra Ligeværd til Sønderborg Nyt.

– Måske kan vedkommende hjælpe vores medlemmer til job og de, som de ikke kan hjælpe, må så have en lettere vej til en førtidspension, siger Jørn Thrane.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...