Mere individuel og målrettet hjælp til ældre fra det 65. år

9. november 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis man som ældre borger står i en svær situation – for eksempel ved tab af en ægtefælle, sygdom eller social isolation – får man nu allerede som 65-årig mulighed for hjælp fra kommunens ældrevejledere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den nye, reviderede kvalitetsstandard vil Sønderborg Kommune nemlig få endnu bedre mulighed for at hjælpe de ældre borgere, som har de største behov.

Ældre medborgere står ofte i vidt forskellige situationer, hvor behovet for hjælp er meget individuelt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor indstiller Sundhedsudvalget nu til byrådet, at de forebyggende hjemmebesøg i større grad målrettes de borgere, der virkelig trænger til hjælp – og det på et endnu tidligere tidspunkt i livet.

“Vores ældre medborgere er på mange områder lige så forskellige som de unge er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle lever et aktivt liv i eget hjem med masser af socialt liv og aktiviteter. Andre er udfordret på flere områder – og dem skal vi sætte ekstra ind overfor og få hjulpet”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...