Mere individuel og målrettet hjælp til ældre fra det 65. år

9. november 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis man som ældre borger står i en svær situation – for eksempel ved tab af en ægtefælle, sygdom eller social isolation – får man nu allerede som 65-årig mulighed for hjælp fra kommunens ældrevejledere. Med den nye, reviderede kvalitetsstandard vil Sønderborg Kommune nemlig få endnu bedre mulighed for at hjælpe de ældre borgere, som har de største behov.

Ældre medborgere står ofte i vidt forskellige situationer, hvor behovet for hjælp er meget individuelt. Derfor indstiller Sundhedsudvalget nu til byrådet, at de forebyggende hjemmebesøg i større grad målrettes de borgere, der virkelig trænger til hjælp – og det på et endnu tidligere tidspunkt i livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores ældre medborgere er på mange områder lige så forskellige som de unge er. Nogle lever et aktivt liv i eget hjem med masser af socialt liv og aktiviteter. Andre er udfordret på flere områder – og dem skal vi sætte ekstra ind overfor og få hjulpet”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...