Mere individuel og målrettet hjælp til ældre fra det 65. år

9. november 2016 Samfund

Hvis man som ældre borger står i en svær situation – for eksempel ved tab af en ægtefælle, sygdom eller social isolation – får man nu allerede som 65-årig mulighed for hjælp fra kommunens ældrevejledere. Med den nye, reviderede kvalitetsstandard vil Sønderborg Kommune nemlig få endnu bedre mulighed for at hjælpe de ældre borgere, som har de største behov.

Ældre medborgere står ofte i vidt forskellige situationer, hvor behovet for hjælp er meget individuelt. Derfor indstiller Sundhedsudvalget nu til byrådet, at de forebyggende hjemmebesøg i større grad målrettes de borgere, der virkelig trænger til hjælp – og det på et endnu tidligere tidspunkt i livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores ældre medborgere er på mange områder lige så forskellige som de unge er. Nogle lever et aktivt liv i eget hjem med masser af socialt liv og aktiviteter. Andre er udfordret på flere områder – og dem skal vi sætte ekstra ind overfor og få hjulpet”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...