Michael Williams og Shambs spiller i Mejeriet

15. oktober 2020 Kultur
Shambs. Pressefoto
Shambs. Pressefoto

Michael Williams er en ung dansk rapper med rødder i Storbritanien. Han er inspireret af den amerikanske trapscene og artister som SmokePurpp og Popsmoke. Michael Williams har skabt sig et navn på den danske Urban-musikscene med de fængende hits som Gas, Shooter og senest Hygger mig og han er på vej til at blive det næste store Urban navn.

Lørdag den 24. oktober er han i Mejeriet fra klokken 21.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen med hård og ignorant trap, intens energi, tung bas og legende lyrik. Målet er klart: at få publikum hypet helt op!

”Det ideelle mål med min musik, er at skabe en kæmpe fest, både hjemme i stuerne og når jeg spiller live. Jeg kommer til at introducere ny musik og jeg tror folk kan mærke, at jeg har forbedret mig og rykket et niveau op musikmæssigt”, siger Michael Williams i en pressemeddelelse.

Shambs

Shambs meldte sig til kurser på Rytmisk Center, købte mikrofoner og monitors og i løbet af 1 år og 2 måneder stod han foran 10.000 mennesker på Apollo Countdown ved Roskilde Festival i 2019.

Anmeldere kalder kalder Shambs for dansk undergrunds hiphops mest underholdende karakter. Han bevæger sig for tiden i et tekst univers præget af billedsprog og metaforer, skriver Mejeriet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk