Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur
Pressefoto: Midtals Idrætsforenings bagagerumssalg
Pressefoto: Midtals Idrætsforenings bagagerumssalg

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august.

Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- og voksenrækken.

MIF håber, at der kan tilføjes flere aktiviteter i løbet af de næste uger og også musikalsk underholdning med et lokalt band til under og efter fællesspisningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alle er velkomne til MIFs Aktivitetsdag – det er ikke alene for os i Augustenborg! Hvem ved… Måske tør andre byer stille op mod os i rundbold”, siger MIF Aktivitetsudvalgets formand, Peter Thomsen i en pressemeddelelse.

Bagagerumssalget er GRATIS, så hvis du vil reservere en P-bås, så kontakt Peter Thomsen på peter@mif.dk, eller ring på tlf. 23715630. Hele programmet og flere oplysninger om tilmelding til rundbold m.m. findes på MIF.dk, der opdateres løbende med eventuelt flere aktiviteter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...