Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur
Pressefoto: Midtals Idrætsforenings bagagerumssalg
Pressefoto: Midtals Idrætsforenings bagagerumssalg

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august.

Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- og voksenrækken.

MIF håber, at der kan tilføjes flere aktiviteter i løbet af de næste uger og også musikalsk underholdning med et lokalt band til under og efter fællesspisningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alle er velkomne til MIFs Aktivitetsdag – det er ikke alene for os i Augustenborg! Hvem ved… Måske tør andre byer stille op mod os i rundbold”, siger MIF Aktivitetsudvalgets formand, Peter Thomsen i en pressemeddelelse.

Bagagerumssalget er GRATIS, så hvis du vil reservere en P-bås, så kontakt Peter Thomsen på peter@mif.dk, eller ring på tlf. 23715630. Hele programmet og flere oplysninger om tilmelding til rundbold m.m. findes på MIF.dk, der opdateres løbende med eventuelt flere aktiviteter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...