Midtals Krolfklub begynder sæsonen den 10. april

Krolf. Arkivfoto: Ole Kæhler
Krolf. Arkivfoto: Ole Kæhler
27. marts 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Den nye Midtals Krolfklub i Augustenborg er kommet godt i gang efter stiftelsen i slutningen af 2022 og de godt 20 spillere er udfordret på de to vanskelige krolfbaner på Augustenborg Stadion, hvor banerne – med 12 huller på hver – er anlagt på skråningerne ved siden af fodboldbanen.

Midtals Krolfklub skriver i en pressemeddelelse, at den har sit eget opholdssted i det ene hjørne ved siden af tennis-afdelingen med indgang fra Nørregade.

På den første ordinære generalforsamling i Midtals Krolfklub i Augustenborg-hallerne var der genvalg til næstformand Børge Ellegaard, kasserer Jacob Rasmussen, bestyrelsesmedlem Leif Nielsen og bestyrelsessuppleant Peter Lindstrøm Petersen. Det samme gjaldt revisorerne Sonja Jürgensen og Lieselotte Rasmussen samt revisorsuppleant Elisabeth Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Midtals Krolfklub begynder udendørs-sæsonen onsdag den 10. april og der spilles hver onsdag fra kl. 14.00-16.00.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...