Midtals vandt mini-Final Four

24. februar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

I weekenden mødtes nr. 1 og 2 fra henholdsvis Nord- og Sydpuljen i et mini Final Four om det Jysk/Fynske mesterskab og kvalifikation til DM Final Four.bold

Fra nord deltog Nørskovlund IF og Lystrup IF, medens der fra syd var deltagelse fra fynske Søhus Stige og sønderjyske Midtals IF. Stævnet blev afviklet i Arena Midt hvor Nørskovlund havde hjemmebane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første kamp stod mellem Nørskovlund IF og Midtals IF. Nørskovlund lagde bedst ud i kampen og kom hurtigt på 1-0, men Sønderjyderne pressede godt på og kom både på 1-1 ved Aske Gye Larsen, 2-1 ved Ibrahim Badran og 3-1 ved Mads Hashiba Jensen inden Nørskovlund fik reduceret til 3-2 inden halvleg.

I anden halvleg fik Nørskovlund udlignet, og endda bragt sig i front, stik i mod spil og chancer. Midtals formåede dog at holde hovedet koldt og fortsætte deres spil, for det var på dette tidspunkt nærmest et forhekset Nørkovlund mål, hvor vi havde haft 6 stolpe skud uden bolden ville ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aske Gye Larsen fik udlignet til 4-4, og så var Mads Hashiba Jensen igen på måltavlen 5-4 og 6-4. De to sidste mål blev sat ind af Lasse Meyer og Nicolaj Kudsk Knudsen lukkede og slukkede kampen til 8-4.

I den anden kamp tog Søhus Stige i mod Lystrup IF, her vandt Søhus Stige en sikker 4-1 sejr.

Bronzekampen vandt Nørksuvlund IF med 9-5 over Lystrup IF.

Midtals i finalen

Finalen stod så mellem Midtals IF og Søhus Stige. Midtalsingerne fik ikke den bedste start da de kom bagud med hele 0-3. Holdet lod sig dog ikke gå på af den dårlige start og Patrick Misser Larsen bragte Midtals tilbage i kampen med hans scoring til 1-3, og derfra gik det slag i slag Ussama Darraji til 2-3, Bashir Al-hamami udlignede til 3-3. Lasse Meyer bragte Midtals i front med 4-3 og Ussama Darraji scorede endnu engang til 5-3. Søhus Stige reducerede med et par minutter igen af kampen til 5-4. Resultater viser en noget mere tæt kamp end spil og chancer udgjorde, for Midtals var klart bedste hold i kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed vinder Midtals Mini Final Four og deltager ved DBUs Final Four den 8. marts i Trefor Arena i Kolding sammen med Søhus Stige. Midtals møder som 1er fra vest nr. 2 fra øst som er Futsal København.  Medens Søhus Stige møder JB Gentofte. Taberne af de to kampe spiller bonzekamp og vinderne spiller DM finale. Disse to kampe spilles om søndagen, og vinderen af DM finalen deltager i UEFA Futsal Cup (Futsallens Champions League).

Kampen spilles lørdag den 8. marts kl. 16:00, og vi håber at kunne fylde en bus med tilskuer som vil med op og se kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampen vises endvidere direkte på TV (Kanal Sport).

Futsal Liga truppen ved Mini Final Four

Nr. 1. Niels   Lehmann Christensen

Nr. 3. Lasse   Eberhard Iversen Meyer

Nr. 5. Ussama Darraji

Nr. 6. Jesper Henneberg Svenningsen

Nr. 7. Sharifullah Dowezai

Nr. 8. Jetmir Rrahmani

Artiklen fortsætter under annoncen

Nr. 9. Nicolai Kudsk Knudsen

Nr. 10. Mads Hashiba Jensen

Nr. 11. Patrick   Misser Larsen

Nr. 12. Ibrahim   Badran

Nr. 13. Bashir   Al-hamami

Nr. 15. Morten Strüssmann

Nr. 49. Aske Gye Larsen

 

 

Trænere

Michael Popp Petersen

Bjørn Paulsen

 

 

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...