Mikkel Thrane er ny pressechef på Danfoss

22. maj 2016 Erhverv

Danfoss har per 1. juni ansat Mikkel Thrane som ny global pressechef. Mikkel Thrane kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef i VisitDenmark og har en bred erfaring som journalist på Berlingske Tidende og som ansvarlig for kommunikation og presse i SAS Danmark og Politiets Efterretningstjeneste. Han afløser Lasse Bastkjær Jensen, som er blevet kommunikationschef i DR. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Kommunikationsdirektør Mette Refshauge siger om ansættelsen: ”Jeg ser frem til at byde Mikkel velkommen til Danfoss. Han har en bred og solid erfaring fra både medieverdenen og forskellige virksomheder, hvor han på kompetent vis har stået i spidsen for kommunikations- og pressearbejdet nationalt og internationalt. Mikkel har såvel det strategiske udsyn som den journalistiske værktøjskasse, der skal til for at fortsætte det gode arbejde med positioneringen af Danfoss”.

Mikkel Thrane er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har også en bachelor i økonomi fra Københavns Universitet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk