Mindepladen for faldne modstandsfolk bør placeres mere synligt

12. september 2020 Samfund

Efter at have læst artiklen om indvielsen af minestenen for de henrettede tyske soldater, konkaktede Jørgen Linde SønderborgNYT.

Den nye mindesten står i grel relief til mindepladen for danske modstandsfolk, som er ved Hotel Alsik. Modstandsfolkenes mindesten er svær at finde og da jeg ikke ved, hvem der er ansvarlig for denne plade, kunne SønderborgNYT måske tage sagen op, så pladen bliver mere iøjnefaldende, lød ordene fra Jørgen Linde, der tilføjede:

“Jeg har ikke noget mod den nye mindesten, men synes placeringen af mindepladen for modstandsfolkene er en skændsel”.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT kontaktede Leif Larsen fra Hjemmeværnet og han er opmærksom på, at modstandsfolkenes sten er svær at få øje på.

“Ja, den placering er mindre heldig. Men den sag er ikke slut og jeg ved, at 4. maj Komiteen arbejder på sagen om synliggørelse af mindepladen”, siger Leif Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...