Mindfulness – en vej ud af angst – en vej til mere livskvalitet

1. august 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Angst kan være så stor en udfordring og fylde så meget, at hverdagen knap kan fungere. Måske fungerer den slet ikke, fordi angsten helt har overtaget. Sådan behøver det ikke at være.

Der findes måder, hvorpå man selv kan tage magten tilbage til sig selv og begynde at fungere igen. Tro mig – det gør der!

Kari Bjerke ser gerne at flere lærer at passe på sig selv gennem mindfulness.

Kari Bjerke ser gerne at flere lærer at passe på sig selv gennem mindfulness.

Og selv om der er meget at sige om angsten, så er denne gruppe ingen samtalegruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver derimod en gruppe, hvor alle deltagere har det tilfælles, at de ønsker at få nogle redskaber til at kunne håndtere den angst, som de oplever.

Metoden er baseret på mindfulness.

I trygge rammer lærer du, hvordan du kan stoppe op og møde angsten, i stedet for at prøve at flygte i håbet om at undgå den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som du ved, så følger angsten bare med, så hvorfor ikke lære hvordan du kan møde den for herved at lære dens mekanismer at kende og på den måde styre den, så den ikke styrer dig, skriver Mindfulnessway i en pressemeddelelse.

Du får her mulighed for at fortælle om dine udfordringer med angsten sammen med andre, som oplever de samme udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig vil den ugentlige time, som vi er sammen, være struktureret, så du sikres at få lært nye og brugbare måder at møde angsten på.

Andre mindfulness-kurser

Der starter et mindfulness-hold for begyndere og også et for øvede.

Alle tre forløb kan du læse mere om på mindfulnessway.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...