Mindfulness – en vej ud af angst – en vej til mere livskvalitet

1. august 2016 Samfund

 

 

Angst kan være så stor en udfordring og fylde så meget, at hverdagen knap kan fungere. Måske fungerer den slet ikke, fordi angsten helt har overtaget. Sådan behøver det ikke at være. Der findes måder, hvorpå man selv kan tage magten tilbage til sig selv og begynde at fungere igen. Tro mig – det gør der!

Og selv om der er meget at sige om angsten, så er denne gruppe ingen samtalegruppe. Det bliver derimod en gruppe, hvor alle deltagere har det tilfælles, at de ønsker at få nogle redskaber til at kunne håndtere den angst, som de oplever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Metoden er baseret på mindfulness.

I trygge rammer lærer du, hvordan du kan stoppe op og møde angsten, i stedet for at prøve at flygte i håbet om at undgå den. Som du ved, så følger angsten bare med, så hvorfor ikke lære hvordan du kan møde den for herved at lære dens mekanismer at kende og på den måde styre den, så den ikke styrer dig, skriver Mindfulnessway i en pressemeddelelse.

Du får her mulighed for at fortælle om dine udfordringer med angsten sammen med andre, som oplever de samme udfordringer. Samtidig vil den ugentlige time, som vi er sammen, være struktureret, så du sikres at få lært nye og brugbare måder at møde angsten på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre mindfulness-kurser

Der starter et mindfulness-hold for begyndere og også et for øvede.

Alle tre forløb kan du læse mere om på mindfulnessway.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...