Mistænkeligt stykke bagage i Københavns Lufthavn forsinkede Alsie Express

12. september 2017 Erhverv

Tirsdag morgen har der været en såkaldt ’hændelse’ i Københavns Lufthavne der førte til, at politiet afspærrede Terminal 2. Årsagen skyldtes en undersøgelse af mistænkelig bagage.

Afspærringen af Terminal 2 førte til, at Alsie Express afgang klokken 08:15 fra København til Sønderborg først kom afsted klokken 08.55 og landede klokken 09:40 i Sønderborg, 40 minutter senere end planlagt.

Københavns Lufthavne oplyser på deres hjemmeside, at politiet nu har afsluttet operationen i Københavns Lufthavn og afspærringer er ophævet og at der på grund af hændelsen må forvente trængsel i og omkring Københavns Lufthavn og forsinkelser i afviklingen af flytrafikken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...