Mistænkeligt stykke bagage i Københavns Lufthavn forsinkede Alsie Express

12. september 2017 Erhverv

Tirsdag morgen har der været en såkaldt ’hændelse’ i Københavns Lufthavne der førte til, at politiet afspærrede Terminal 2. Årsagen skyldtes en undersøgelse af mistænkelig bagage.

Afspærringen af Terminal 2 førte til, at Alsie Express afgang klokken 08:15 fra København til Sønderborg først kom afsted klokken 08.55 og landede klokken 09:40 i Sønderborg, 40 minutter senere end planlagt.

Københavns Lufthavne oplyser på deres hjemmeside, at politiet nu har afsluttet operationen i Københavns Lufthavn og afspærringer er ophævet og at der på grund af hændelsen må forvente trængsel i og omkring Københavns Lufthavn og forsinkelser i afviklingen af flytrafikken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...