Mistænkte i sag om seriebedrageri er sat bag tremmer

26. januar 2023 112

Politiet fremstillede klokken 14.00 to mænd på 19 og 35 år i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. De er sigtet i et større sagskompleks om bedrageri, der primært har været rettet mod ældre borgere, der er blevet overtalt til at udlevere deres dankort og pinkode.

Det skriver politiet på Twitter.

De to sigtede blev ved det lukkede grundlovsforhør varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Den 19-årige erkender delvist, den 35-årige nægter.

Ældre mennesker i Sønderborg og Aabenraa kommuner blevet ringet op af en mand, som fortalte, at han var fra deres bank.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han fortalte, at banken havde bemærket, der var hævet et stort beløb fra vedkommendes konto og at banken derfor ville sende en medarbejder ud og hente hævekortet”, sagde Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg forleden og fortalte også, at i Sønderborg er det ældre, som bor på Nyvang, Damgade, Hvedemarken og Dybbølvej i Alnor, det er gået ud over.

“De ældre udleverede hævekort og pinkoder, hvorefter der blev hævet op kortene”, sagde han. Der er hævet penge på de seks af kortene.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...