Mød din kommende terapeut i de nye lokaler

30. marts 2015 Samfund

Har du det herligt med dig selv og dine omgivelser?

Eller siger din mavefornemmelse, at der skal rettes en lille smule ind eller ud?11106273_10204237395403609_1815543095_n

Psykoterapeut  Kerstin Bach Petersen  hjælpe dig med at få det bedre gennem samtaler i de nyindrettede lokaler på hjørnet af Østergade og Kongevej. Og det skal ikke være prisen, der forskrækker. Den er nemlig på kun 200 kroner for en time.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det skal koste noget, fordi det motiverer den enkelte til at gøre sit til, at han eller hun får noget for pengene”, siger Kerstin Bach Petersen  til SønderborgNyt.

Det er altid klienten, der bestemmer, hvad der skal tales om. Terapeutens opgave er at spørge ind, så du når frem til sagens kerne.

Første møde er gratis

Kerstin Petersen Geb Bach.

Kerstin Petersen Geb Bach.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden du går ind i et samtaleforløb, så er det rart for dig at vide, om hun i det hele taget hjælpe dig. Derfor er den første samtale gratis. Et godt forløb handler jo også om, at du føler dig tryg ved terapeuten og det fornemmer du uden tvivl den allerførste gang.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...