Mød forfatteren Jens Blendstrup på biblioteket

11. februar 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Jens Blendstrup er en meget spændende danske forfatter, og du har muligheden for at møde ham på Biblioteket Sønderborg tirsdag d. 18. februar klokken 17, hvor han vil fortælle om sit forfatterskab.

Du skal give 50 kroner for at møde forfatter Jens Blendstrup.

Du skal give 50 kroner for at møde forfatter Jens Blendstrup. Foto: Miklos Szabo

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Blendstrup er netop nu aktuel med romanen ”Luskefisefortællinger”, en roman som har fået meget fine anmeldelser.

Blendstrup udfordrer den almindelige litterære alvorlighed; det groteske og surrealistiske løber side om side med humoren gennem hans litterære univers. I en tilsyneladende bramfri tone fremstiller Blendstrup med stor empati det nære og almindelige. Han formår at opstøve hverdagens skævheder, og når han finder dem, holder han stædigt fast og forstørrer dem indtil det absurde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Blendstrup er født i 1968 i Århus. Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og historie fra Odense Universitet og debuterede i 1994 med “Mennesker i en mistbænk”. Blendstrup er medlem af forfatterkollektivet Øverste Kirurgiske.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...