Mød forfatteren Jens Blendstrup på biblioteket

11. februar 2014 Kultur

Jens Blendstrup er en meget spændende danske forfatter, og du har muligheden for at møde ham på Biblioteket Sønderborg tirsdag d. 18. februar klokken 17, hvor han vil fortælle om sit forfatterskab.

Du skal give 50 kroner for at møde forfatter Jens Blendstrup.

Du skal give 50 kroner for at møde forfatter Jens Blendstrup. Foto: Miklos Szabo

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Blendstrup er netop nu aktuel med romanen ”Luskefisefortællinger”, en roman som har fået meget fine anmeldelser.

Blendstrup udfordrer den almindelige litterære alvorlighed; det groteske og surrealistiske løber side om side med humoren gennem hans litterære univers. I en tilsyneladende bramfri tone fremstiller Blendstrup med stor empati det nære og almindelige. Han formår at opstøve hverdagens skævheder, og når han finder dem, holder han stædigt fast og forstørrer dem indtil det absurde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Blendstrup er født i 1968 i Århus. Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og historie fra Odense Universitet og debuterede i 1994 med “Mennesker i en mistbænk”. Blendstrup er medlem af forfatterkollektivet Øverste Kirurgiske.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...