Mød forfatteren Jens Blendstrup på biblioteket

11. februar 2014 Kultur

Jens Blendstrup er en meget spændende danske forfatter, og du har muligheden for at møde ham på Biblioteket Sønderborg tirsdag d. 18. februar klokken 17, hvor han vil fortælle om sit forfatterskab.

Du skal give 50 kroner for at møde forfatter Jens Blendstrup.

Du skal give 50 kroner for at møde forfatter Jens Blendstrup. Foto: Miklos Szabo

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Blendstrup er netop nu aktuel med romanen ”Luskefisefortællinger”, en roman som har fået meget fine anmeldelser.

Blendstrup udfordrer den almindelige litterære alvorlighed; det groteske og surrealistiske løber side om side med humoren gennem hans litterære univers. I en tilsyneladende bramfri tone fremstiller Blendstrup med stor empati det nære og almindelige. Han formår at opstøve hverdagens skævheder, og når han finder dem, holder han stædigt fast og forstørrer dem indtil det absurde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Blendstrup er født i 1968 i Århus. Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og historie fra Odense Universitet og debuterede i 1994 med “Mennesker i en mistbænk”. Blendstrup er medlem af forfatterkollektivet Øverste Kirurgiske.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...