Mød Motetkoret til åbent hus – måske vil du være med

7. august 2019 Kultur

Motetkoret søger nye sangere til den kommende sæson og derfor holder vi en hyggelig korprøve, der er åben for alle, som måske vil synge med i koret eller bare vil se, hvordan vi arbejder med musikken.

Kig ind, når vi holder åbent hus onsdag den 21. august fra klokken 19.30 i Menighedshuset i Østergade og se, om det skulle være noget for dig at være med, skriver Motetkoret i en pressemeddelelse.

Koret har det rigtig sjovt og hyggeligt med hinanden hver uge, og så har vi nogle fantastiske oplevelser med musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi øver onsdage kl.19.30-21.30.

I hele år 2019 fejrer Motetkoret 40 års jubilæum og derfor er der nogle lidt anderledes og spændende projekter her til efteråret.

Koret synger i Riddersalen til Kulturnatten og i september er sangerne med på scenen, når Sebastian har sin 70 års fødselsdagskoncert i Alsion. Traditionen tro synger koret julekoncert i Sct. Marie Kirke midt i december, men skal også ud og optræde i et par nabokirker.

Motetkoret er et ambitiøst kor, som jævnligt arbejder med store klassiske værker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koret synger omkring syv koncerter årligt plus et koncertrepertoire ved Høst-, Advent- og Palmesøndagshøjmesse i Sct. Marie Kirke.

Koret tæller ca. 35 voksne i alderen 17-70, og der forventes høj mødedisciplin og et levende engagement både i musikken og i hinanden.

Som kom og syng med for en aften – eller sid blot og lyt. når vi tager hul på en ny bunke musik og du kan få en kop kaffe og kage i pausen sammen med sangerne.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...