Mød sangeren Rikke Thomsen på din skærm

11. april 2021 Kultur
Rikke Thomsen
Rikke Thomsen

Live koncerter kan vi desværre ikke komme til i øjeblikket, men lørdag kl. 13.00 kan du alligevel opleve Rikke Thomsen og det er på bibliotekets hjemmeside, du kan høre høre Rikke Thomsen fortælle, hvordan hendes tekster er blevet til og du kan også glæde dig til at høre et par af hendes velkendte sange.

Det er helt gratis at gå ind på hjemmesiden ogopleve Rikke Thomsen, , skriver biblioteket i Sønderborg.

Kunstner fra Blans

Rikke Thomsen er allerede et kendt navn i og uden for Sønderjylland, og hun har fundet sin egen niche på den danske musikscene. Med sin guitar som akkompagnement synger hun på rendyrket sønderjysk om ”Omve’n hjemve”, om kærlighed, længsel og ophav.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rikke Thomsen er opvokset i Blans og på Eckersberg Friskole lærte hun at spille guitar, hvilket viste sig at blive det vigtigste redskab i hendes liv. På Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg fandt hun sig selv igen – på sønderjysk.

På sin egen stilfærdige, poetiske og varme måde har hun sat Sønderjylland og Blans på Danmarkskortet med kærlige observationer om en egn, hvor vi siger ”Mojn når vi komme -Mojn når vi gæ”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...