Mød sundhedsambassadørerne i Nordals Idrætscenter

13. maj 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

imagesPå lørdag kan alle kigge indenfor i Nordals Idrætscenter mellem klokken 10 og 14 og få et indblik i, hvad bevægelse kan gøre for deres velvære. 40 sundhedsambassadører, som er uddannet på otte ugers kurser, ved det allerede – og kan med deres viden være med til at inspirere venner, familie og arbejdskolleger til mere bevægelse i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ambassadørerne kan man møde til aktivitetsdagen, ligesom man også – helt gratis – kan prøve en række forskellige aktiviteter: training for winners, zumba, pilates, aerobic og yoga. Aktiviteterne foregår i idrætscentret, og man skal bare komme i behageligt, afslappet tøj og godt humør, så kan man være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man er mere til at kigge end selv deltage, så er der – ud over aktiviteterne – mulighed for at besøge boder med blandt andet magnetsmykker og helseprodukter, og man kan i andre boder møde repræsentanter for forskellige foreninger. 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...