Mød sundhedsambassadørerne i Nordals Idrætscenter

13. maj 2014 Uncategorized

imagesPå lørdag kan alle kigge indenfor i Nordals Idrætscenter mellem klokken 10 og 14 og få et indblik i, hvad bevægelse kan gøre for deres velvære. 40 sundhedsambassadører, som er uddannet på otte ugers kurser, ved det allerede – og kan med deres viden være med til at inspirere venner, familie og arbejdskolleger til mere bevægelse i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ambassadørerne kan man møde til aktivitetsdagen, ligesom man også – helt gratis – kan prøve en række forskellige aktiviteter: training for winners, zumba, pilates, aerobic og yoga. Aktiviteterne foregår i idrætscentret, og man skal bare komme i behageligt, afslappet tøj og godt humør, så kan man være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man er mere til at kigge end selv deltage, så er der – ud over aktiviteterne – mulighed for at besøge boder med blandt andet magnetsmykker og helseprodukter, og man kan i andre boder møde repræsentanter for forskellige foreninger. 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...