Mød sundhedsambassadørerne i Nordals Idrætscenter

13. maj 2014 Uncategorized

imagesPå lørdag kan alle kigge indenfor i Nordals Idrætscenter mellem klokken 10 og 14 og få et indblik i, hvad bevægelse kan gøre for deres velvære. 40 sundhedsambassadører, som er uddannet på otte ugers kurser, ved det allerede – og kan med deres viden være med til at inspirere venner, familie og arbejdskolleger til mere bevægelse i hverdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ambassadørerne kan man møde til aktivitetsdagen, ligesom man også – helt gratis – kan prøve en række forskellige aktiviteter: training for winners, zumba, pilates, aerobic og yoga. Aktiviteterne foregår i idrætscentret, og man skal bare komme i behageligt, afslappet tøj og godt humør, så kan man være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man er mere til at kigge end selv deltage, så er der – ud over aktiviteterne – mulighed for at besøge boder med blandt andet magnetsmykker og helseprodukter, og man kan i andre boder møde repræsentanter for forskellige foreninger. 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...