Mød Vækstfonden den 4. oktober i Sønderborg til et infomøde om finansiering

28. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis du går med planer om at udvide din virksomhed eller købe en ny, og det kræver mere kapital, end din bank kan komme med, så kan Vækstfonden måske hjælpe. Mød statens finansieringsfond i Sønderborg d.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. oktober og hør om de mange finansieringsløsninger, der kan være med til at realisere virksomhedens vækstplaner.

I samarbejde med Sønderborg Vækstråd inviterer Vækstfonden til infomøde om finansiering tirsdag den 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober klokken 15.30 til 17.30. Arrangementet er gratis og foregår på adressen Stenager 2 i Sønderborg. Dørene åbner en halv time inden mødestart.

Vækstfondens erhvervskundedirektør Henrik Holst Elstrøm

Vækstfondens erhvervskundedirektør Henrik Holst Elstrøm

Vækstfonden har siden 2014 medfinansieret 320 virksomheder i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af dem er SwipBox, der står bag de genkendelige blå pakkeautomater i mange supermarkeder. Interessen fra udlandet er stor, og SwipBox har derfor en ambitiøs plan om at rulle løsningen ud i yderligere 37 lande i Europa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kræver produktion og installation af 12.000 nye automater, og finansiering til det fandt virksomheden hos bl.a. Vækstfonden i form af et Vækstlån.

På mødet fortæller Allan Kaczmarek, der er CTO og co-founder i SwipBox, hele historien og om samarbejdet med Vækstfonden.

Vækstfondens erhvervskundedirektør Henrik Holst Elstrøm giver et indblik i de forskellige finansieringsformer og fortæller også om de konkrete muligheder for finansiering fra Vækstfonden. Efter det officielle program vil Vækstfonden være klar til en uforpligtende snak om virksomhedens vækstplaner.

Vækstfonden finansierer virksomheder landet over med planer om vækst og udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælles for dem alle er, at de ikke kan få den fulde finansiering i banken, ofte fordi de ikke kan stille sikkerheder nok for deres lån, eller fordi deres egenkapital er for lille. Vækstfonden har allerede medfinansieret 6.000 virksomheder landet over.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så har du ambitioner om vækst og en solid plan for din virksomhed eller rådgiver du sådanne virksomheder, så er mødet noget for dig.

Læs mere, se hele programmet og tilmeld dig hér.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...