Mødrehjælpen fejrer fødselsdag med et 10 kroners-marked

4. juni 2021 Frivillige Skrevet af: Redaktion

Mødrehjælpens butik på Rønhaveplads er kommet rigtig godt fra start og nu fejrer Mødrehjælpen fire års fødselsdag her i Sønderborg.

Det gør vi den 7. juni og i hele den kommende uge med 10 kroners-marked på udvalgte ting. Kom og se tøjstativerne igennem eller gå på jagt efter et par sko til børnene. Mandag sådan ca kl 14 kommer Ballon-Finn og laver ballondyr til ungerne, skriver Mødrehjælpen.

Og husk, at alle er mere end velkomne til at handle i vores butik. Lækkert, nyvasket og rengjort genbrug er for os alle sammen – også de miljøbevidste.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Pengene, der kommer i kassen, går til aktiviteter for områdets børnefamilier”, siger Lisbet Skyum, der er formand for Mødrehjælpen i Sønderborg.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...