Mødrehjælpen fejrer fødselsdag med et 10 kroners-marked

4. juni 2021 Sønderborg

Mødrehjælpens butik på Rønhaveplads er kommet rigtig godt fra start og nu fejrer Mødrehjælpen fire års fødselsdag her i Sønderborg.

Det gør vi den 7. juni og i hele den kommende uge med 10 kroners-marked på udvalgte ting. Kom og se tøjstativerne igennem eller gå på jagt efter et par sko til børnene. Mandag sådan ca kl 14 kommer Ballon-Finn og laver ballondyr til ungerne, skriver Mødrehjælpen.

Og husk, at alle er mere end velkomne til at handle i vores butik. Lækkert, nyvasket og rengjort genbrug er for os alle sammen – også de miljøbevidste.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Pengene, der kommer i kassen, går til aktiviteter for områdets børnefamilier”, siger Lisbet Skyum, der er formand for Mødrehjælpen i Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...