Mølleparken rocker igen i slutningen af august

30. juni 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Musikken vender tilbage til Mølleparken, når fire bands giver koncert på den stemningsfulde friluftscene den 27. og den 28. august. Når musikerne brænder efter at komme ud at spille, når publikum hungrer efter musik i fri luft og når alle de frivillige, som gør koncerterne mulige, alle venter på at komme i gang, er der lagt op til to store aftener, skriver Kultur i Syd.

Et af dem, der vender tilbage, er Queen Machine, som helt fortjent har en meget trofast fanskare i det sønderjyske. Det samme kan siges om D-A-D, som nærmest også er på hjemmebane i Sønderborg. De giver koncert i slutningen af august for et sted mellem 1500 og 2000. Det er det antal, som må lukkes ind i Mølleparken ifølge de gældende regler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge aftener er der to navne på billetten. De to andre er Halberg & Friends og The Sandmen, som også står for god, gedigen rock af den gamle skole.

Med et publikum på højst 2.000 bliver der bedre plads til alle, men det betyder også, at partoutkortet først kan komme i brug i 2022.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...