Mommark Marina: Pælesiddere kunne sidde og se andre feste

1. august 2021 Kultur

Søndag klokken 18 afgøres pælesidnings-konkurrencen i Mommark Marina, hvor der torsdag aften var fire gutter, som satte sig ud på pælene – hver enkelt med en overbevisning, at kunne klare at sidde frem til søndag klokken 18 og få del i gevinsten fra Eltekniq – hele 20.000 kroner.

“På broen ud for pælesidderne er der en hvid spand og den kan vores gæster lægge ‘drikkepenge’ i og dem deler pælesidderne også”, siger værten i Mommark Marina, Carsten Kock.

De fire pælesiddere, som satte sig tilrette torsdag omkring klokken 18 var Mathias Littau, 25 år, fra Silkeborg – Mark Kjeldahl Kjeldsen, 33 år, fra Rødekro – Niklas Andreasen, 21 år, fra Sønderborg og Stefan Reiter, 22 år, fra Præstø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort efter midnat, natten til fredag, udgik Niklas Andreasen fra Sønderborg.

“Han lænede sig for meget op ad parasollen, da han skulle tage sko på, så han faldt i vandet”, siger Carsten Kock.
Lørdag aften kunne pælesidderne sidde og følge med i, at andre i Mommark Marina hyggede sig med helstegt pattegris og festede sammen med Tip-Top Duo – som voksede til en trio.
Søndag eftermiddag er der kræmmermarked ved Mommark Marina – og selvfølgelig er cafeen åben. Altså kan der både handles og spises, mens der ventes på at vinderne eller måske vinderen fra pælesidningen skal hyldes.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...