Mongolian Barbeque giver gavekort til ugens vindere

7. november 2016 Erhverv

Det var tre glade Mongolian Barbeque-kunder, der mandag aften kunne stikke indenfor i restauranten og hente hver et gavekort. De tre var de heldige vindere, der blev udtrukket fra kassen med lodder.

“Vi fejrer vores 18 år i restauranten ved at give tre vindere et gavekort. Der trækkes lod blandt de kunder, der har spist hos os og udfyldt en seddel med deres navn og nummer”, siger restauratør Sang Trinh til SønderborgNYT. Hver mandag i november trækkes der tre vindere.

Denne mandags vinder af et gavekortet på 1000 kroner Yvonne Klausen fra Sønderborg, der tænker på at invitere børnebørnene med ind og spise i Mongolian Barbeque.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vindere af de to gavekort på 500 kroner er Flemming Christiansen fra Guderup og Kis Liljegren fra Dybbøl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...