Motetkoret synger i Sct Marie Kirke

3. december 2019 Kultur

Sct. Marie Kirkes Motetkor åbner sin sidste musikalske kalenderlåge for dette år, hvor korets 40 års jubilæumsfejring slutter med den traditionsrige julekoncert i Sct. Marie Kirke den 14. december klokken 16.

Det bliver en fantastisk musikfest hvor nogle af korets tidligere og nuværende sangere er inviteret til at optræde som solister med koret. På cello optræder Martha Petri, som siden sin sønderborgtid har uddannet sig som klassisk cellist på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet kredser om det skandinaviske klassiske julerepertoire med hits som Jul, jul, strålande jul, There is no Rose og flere julesatser af korets grundlægger og første dirigent, Helge Granum. Desuden præsenteres en helt ny melodi og korsats over et digt fra Peters Jul med Katrine Schink som alt-solist, skriver korlederen.

På kirkens orgel medvirker orgelprofessor Ulrik Spang-Hanssen med fransk julemusik, og koncerten ledes af Anne Agerskov.

Der er fri entré og dørene åbnes kl. 15.15

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...