Motionshold for unge der ikke er vant til at røre sig

11. november 2019 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lige nu kan børn og unge i alderen 6-16 år, der ikke er vant til at røre sig, gå til Jump4Fun tre steder i Dybbøl Ungdoms- og Idrætsforening, hvor holdet for holdet kører på andet år, og som noget nyt er tilbuddet startet i Hørup Ungdoms- og Idrætsforening og Notmark Sogns Ungdomsforening. I Notmark er 26-årige gymnastikformand Lena Petersen Jump4Fun træner:

”Vi har skabt et hold, hvor børn, som ikke er vant til at motionere,  kan komme og være med. Det handler om at bygge noget skjult motion ind i de mange sjove ting, vi laver sammen, så træningen er overskuelig”, siger Lena Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var hende, der fik holdet startet i Notmark tilbage i august måned. Hver uge tager Lena Petersen imod 4-5 motionsudfordrede børn, der kommer for at have det sjovt, imens de får sved på panden.

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...