Motionshold for unge der ikke er vant til at røre sig

11. november 2019 Augustenborg

Lige nu kan børn og unge i alderen 6-16 år, der ikke er vant til at røre sig, gå til Jump4Fun tre steder i Dybbøl Ungdoms- og Idrætsforening, hvor holdet for holdet kører på andet år, og som noget nyt er tilbuddet startet i Hørup Ungdoms- og Idrætsforening og Notmark Sogns Ungdomsforening. I Notmark er 26-årige gymnastikformand Lena Petersen Jump4Fun træner:

”Vi har skabt et hold, hvor børn, som ikke er vant til at motionere,  kan komme og være med. Det handler om at bygge noget skjult motion ind i de mange sjove ting, vi laver sammen, så træningen er overskuelig”, siger Lena Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var hende, der fik holdet startet i Notmark tilbage i august måned. Hver uge tager Lena Petersen imod 4-5 motionsudfordrede børn, der kommer for at have det sjovt, imens de får sved på panden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...