Motionshold for unge der ikke er vant til at røre sig

11. november 2019 Augustenborg

Lige nu kan børn og unge i alderen 6-16 år, der ikke er vant til at røre sig, gå til Jump4Fun tre steder i Dybbøl Ungdoms- og Idrætsforening, hvor holdet for holdet kører på andet år, og som noget nyt er tilbuddet startet i Hørup Ungdoms- og Idrætsforening og Notmark Sogns Ungdomsforening. I Notmark er 26-årige gymnastikformand Lena Petersen Jump4Fun træner:

”Vi har skabt et hold, hvor børn, som ikke er vant til at motionere,  kan komme og være med. Det handler om at bygge noget skjult motion ind i de mange sjove ting, vi laver sammen, så træningen er overskuelig”, siger Lena Petersen i en pressemeddelelse.

Det var hende, der fik holdet startet i Notmark tilbage i august måned. Hver uge tager Lena Petersen imod 4-5 motionsudfordrede børn, der kommer for at have det sjovt, imens de får sved på panden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...