Motionstilbud til overvægtige børn og unge

26. juni 2018 Samfund

Dårlige oplevelser fra idrætstimerne, lavt selvværd og ensomhed kan gøre det svært for overvægtige børn og unge at gå til sport i den lokale idrætsforening. Til efteråret laver Sønderborg Kommune sammen med DGI Sønderjylland et nyt foreningsbaseret træningstilbud for 6- til 16-årige børn og unge med overvægtsproblematikker.

”Flere og flere børn og unge vælger stillesiddende fritidsaktiviteter, og nogen af dem får problemer med vægten. Det bliver lynhurtigt en negativ spiral, hvor lysten til at bevæge sig daler i takt med at kiloene kommer på. Jump4Fun skal være med til at bryde spiralen ved at give børnene og de unge nogle positive oplevelser med sport og fysisk aktivitet. Når de kan mærke, at den fysiske aktivitet faktisk føles godt, så får de forhåbentlig smag for at fortsætte”, siger formand i Sundhedsudvalget Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...