Motocross: Mads Sjøholm gi’r den gas i jagten på en guldmedalje

17. september 2019 Kultur

Med en frisk sejr fra DM afdelingen på Svendborg banen for blot en uge siden tager Sønderborg Motor Klubs 21-årige motocros talent Mads Sjøholm kampen op mod feltets 22 konkurrenter i MX-2 klassen.

Igennem to heat a 30 minutter på den sandtunge bane vil Sønderborgkøreren ikke alene forsvare sin 2. plads i kampen om det samlede mesterskab, men som seriøs sportsmand også gå efter podiepladsens øverste trin på søndag på banen i Nybøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

.

Mads Sjøholm er normalt bedst kørende på baner med hårdt underlag, hvor Nybølbanen netop er en 1750 meter lang, tung sandbane, der virkelig stiller krav til kørerens fysik, vilje og talent, men her må hjemmebanefordelen komme ham gavn, skriver klubben til SønderborgNYT.

Konkurrenterne holder sig heller ikke tilbage – Randerskøreren Glen Meier fører an i kampen om mesterskabet og DMU / DIF-guldmedaljen med et forspring på 30 point, men der er to gange 50 point at kæmpe om på Nybølbanen, så er intet afgjort på forhånd. Herudover presses Sønderborgkøreren hård af de forfølgende kørere, Benjamin Strate, Næstved, der kun er 17 point efter, mens at Mike Unterbjerg Lauritsen, Børkop er yderligere 9 point efter Mads Sjøholm.

Som følge af skader fik Mads Sjøholm en enkelt 4. plads i sæsonen 2018 ved en DM-afdeling i Svendborg, men vandt  DM Bronze i 2017 i MX-2 klassen og som nyoprykket kører i MX-2 klassen, samlet DM 12´er i sæsonen 2016. Her kom han som nybagt Dansk Juniormester i MX-2 klassen i 2015

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk