Multikulturel folkemusik i Nygård

5. februar 2020 Kultur

Lørdag 15. februar klokken 15.00 – 17.00 er der igen folkemusik i den gamle skovfogedbolig, Nygård, i Nørreskoven på Als.

Gennem de senere år har Foreningen Nygård kunnet præsentere en række folkemusikalske topnavne.

Dette gælder også ved den første koncert her i 2020, hvor den danske folkgruppe: “Himmerland” kommer forbi. Som gæstesolist medvirker en af irsk folkemusiks helt store personligheder, sanger og fløjtespiller Nuala Kennedy.

Orkestret lægger i sit repertoire vægt på, at forskellige musikkulturers aftryk blander sig i gensidig respekt. Ved koncerten på Nygård spilles således musik i nordisk og keltisk spillemandstradition.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkband Himmerland, der består af 5 musikere fra  Sverige, Ghana og Danmark, har eksisteret i 10 år og har med succes spillet i en lang række  lande bl.a. Ungarn, Italien, Skotland, Chile, Australien, Sverige, New Zeeland samt hele det nordatlantiske område.

 Der betales 120 kr. i entré.

Kaffe, kage m.m. kan købes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...