Musikchefen fortæller om Bach og Juleoratoriet

20. november 2020 Kultur

Juleoratorium, ofte blot kaldt Juleoratoriet, har lige siden midten af 1900-tallet været et af de mest opførte og elskede musikværker. For mange er det en fast tradition at høre værket i juletiden.

På biblioteket i Sønderborg-  onsdag 25. november klokken 17 – vil musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester Nikolaj Andersen fortælle om Juleoratoriet og J.S. Bach.

Nikolaj Andersen sætter værket ind i dets musikhistoriske kontekst og giver et indblik i, hvordan de mange satser udgør en samlet helhed, fortæller biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det illustreres med klingende uddrag fra værket, ligesom vi sammenligner nogle af de mange forskellige bud på, hvordan Bachs musik kan spilles.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...