Musikchefen fortæller om Bach og Juleoratoriet

20. november 2020 Kultur

Juleoratorium, ofte blot kaldt Juleoratoriet, har lige siden midten af 1900-tallet været et af de mest opførte og elskede musikværker. For mange er det en fast tradition at høre værket i juletiden.

På biblioteket i Sønderborg-  onsdag 25. november klokken 17 – vil musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester Nikolaj Andersen fortælle om Juleoratoriet og J.S. Bach.

Nikolaj Andersen sætter værket ind i dets musikhistoriske kontekst og giver et indblik i, hvordan de mange satser udgør en samlet helhed, fortæller biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det illustreres med klingende uddrag fra værket, ligesom vi sammenligner nogle af de mange forskellige bud på, hvordan Bachs musik kan spilles.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...