Musikrådet afbrød harmonikaklubbens julehygge

13. december 2019 Kultur

Fredag aften var der juleafslutning i Sønderborg Harmonikaklub, men allerede efter det føste stykke musik, blev spilleriet afbrudt af Anne Agerskov og et par stykker mere.

“Vi beklager, at vi sådan lige afbryder julehyggen, men vi er ret sikre på, at aftenen bliver meget bedre”, sagde Anne Agerskov til musikere og tilhørere. Hun forklarede:

“Musikrådet dler hvert år musikpriser ud og vi går det ud fra nogle indstillinger, som norgere i kommunen sender os”, sagde Anne Agerskov, som er formand fo0r rådet. Herefter kaldte hun harmonikaklubbens formand, Alfred Renner, frem.

“Du har gjort en stor indsats som formand og dirigent i Sønderborg Harmonikaklub – og du har arrangeret omkring 1000 koncerter gennem de 30 år, hvor du har været med”, sagde Anne Agerskov og nævnte også danseaftenerne på Alleen.

“Du har været til stor glæde og inspiration for andre – og derfor skal du have Musikprisen 2019”, sagde hun.

Musikrådet opsøger de prismodtagere, der er blevet udvalgt, så de kan få deres pris i de rammer, hvor de gøår deres indsats.

“De giver så meget mere mening”, sagde Anne Agerskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alfred Renner kunne fortælle, han tidligere har været nomineret til Musikprisen.

“Men jeg blev nummer tre”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...