Musikskoleelever spiller julekoncert i Christianskirken

25. november 2019 Kultur

Så er juletravlheden kommet. December er i gang. Christianskirken og Sønderborg Musikskole, vil gerne hjælpe til med at få julestemningen i vejret. Derfor arrangerer de julekoncert i Christianskirken mandag den 9 december klokken 19.

Her spiller musikskolens elever masser af julemusik af den gode slags, som man kender og glæder sig til at høre hvert eneste år, skriver Musikskolen.

Julemusik kan spilles på alle slags instrumenter og det får publikum en mulighed for at opleve ved julekoncerten i Christianskirken. Der bliver spillet julemusik på violin, cello, ukulele, klarinet, saxofon, blokfløjter, og klaver, ligesom der spillet solo og i grupper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum får også mulighed for at synge med. Det sker, når det store fællesorkester til slut spiller Bjældeklang.

Alle er velkommen – og der er fri entré til koncerten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...