Musikskolen: De største musikskoletalenter spiller koncert

21. november 2013 Kultur

Lørdag den 7. december åbner Musikskolen dørene for et helt nyt initiativ: en festival med de største af Musikskolens talenter – dem der allerede er godt i gang med at blive musikere eller allerede er det.musik

Programmet åbner kl. 16.00 med en klassisk koncert i Musikhusets flotte sal. Her vil man både kunne opleve soloindslag og kammermusik samt stykker af Peter Fievé og Flemming Neergaard komponeret specielt til denne gruppe elever. Efterfølgende vil der på gangene i huset være Sang, Spil og Bevægelse, der er en selvstændig disciplin for eleverne, under ledelse af musikeren Thomas Ousager. Kl. 18.00 er der spisepause med dinnermusik og ca. kl. 19.00 giver den danske sangskriver, Mads Bjørn, intimkoncert. Herefter overtager eleverne igen scenen – denne gang den hyggelige caféscene i foyeren – med rytmisk musik fra jazz til rock og pop. Festen fortsætter til ca. kl. 24.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammenlagt byder festivalen på otte timers meget varieret musik.

– Tanken er at man kan deltage i de dele af programmet, som man har mest lyst til – eller selvfølgelig det hele” udtaler tovholder og initiativtager, Henrik Cornelius Hansen.

Skrevet af: Ole [email protected]
>