Musikskolen inviterer til klassisk koncert

3. november 2013 Kultur

Sønderborg Musikskole står tirsdag d. 12. november kl. 19.00 for en koncert i Musikhuset på Skovvej i Sønderborg. De medvirkende er en række klassiske elever fra Musik Akademiet under Sønderborg Musikskole og MGK Syds afdeling i Sønderborg.download (3)

Musik Akademiet er en talentlinie for elever, der ønsker at gøre lidt mere ud af musikken og muligvis senere gå videre ad musikkens vej, mens MGK er et 3-årigt konservatorieforberedende forløb, der gør eleverne klar til at bestå en optagelsesprøve til et af landets musikkonservatorier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved koncerten i Musikhuset vil man blandt andet kunne høre de to søskende Caroline og Rasmus Cornelius Hansen spille en sats fra Bachs Dobbeltkoncert for 2 violiner i d-mol.

Der er gratis adgang til koncerten og alle interesserede er velkomne.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...