Musikskolen inviterer til klassisk koncert

3. november 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Musikskole står tirsdag d. 12. november kl. 19.00 for en koncert i Musikhuset på Skovvej i Sønderborg. De medvirkende er en række klassiske elever fra Musik Akademiet under Sønderborg Musikskole og MGK Syds afdeling i Sønderborg.download (3)

Musik Akademiet er en talentlinie for elever, der ønsker at gøre lidt mere ud af musikken og muligvis senere gå videre ad musikkens vej, mens MGK er et 3-årigt konservatorieforberedende forløb, der gør eleverne klar til at bestå en optagelsesprøve til et af landets musikkonservatorier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved koncerten i Musikhuset vil man blandt andet kunne høre de to søskende Caroline og Rasmus Cornelius Hansen spille en sats fra Bachs Dobbeltkoncert for 2 violiner i d-mol.

Der er gratis adgang til koncerten og alle interesserede er velkomne.

 

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...