Musikskolen inviterer til klassisk koncert

3. november 2013 Kultur

Sønderborg Musikskole står tirsdag d. 12. november kl. 19.00 for en koncert i Musikhuset på Skovvej i Sønderborg. De medvirkende er en række klassiske elever fra Musik Akademiet under Sønderborg Musikskole og MGK Syds afdeling i Sønderborg.download (3)

Musik Akademiet er en talentlinie for elever, der ønsker at gøre lidt mere ud af musikken og muligvis senere gå videre ad musikkens vej, mens MGK er et 3-årigt konservatorieforberedende forløb, der gør eleverne klar til at bestå en optagelsesprøve til et af landets musikkonservatorier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved koncerten i Musikhuset vil man blandt andet kunne høre de to søskende Caroline og Rasmus Cornelius Hansen spille en sats fra Bachs Dobbeltkoncert for 2 violiner i d-mol.

Der er gratis adgang til koncerten og alle interesserede er velkomne.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...