Musikskolen: Koncert med klaver, guitar og – ikke mindst – fagot

30. oktober 2019 Kultur

Sæsonens musikalske cafékoncerter i Sønderborg Musikskole er godt i gang. Onsdag den 6. november er der tid til koncert nummer to. Som sædvanlig er det musikskolens elever, der leverer musikken i de smukke rammer i Musikskolens koncertsal på Skovvej 16 i Sønderborg. Det bliver som sædvanlig en dejlig farverig buket af musikalske indslag spillet på blandt andet klaver, guitar og ikke mindst fagot.

Fagot er ét af de instrumenter, som for de fleste er lidt ukendt, det til trods for at instrumentet med sit lange rødlige trærør er let at få øje på i et orkester. Dertil hører også at lyden af fagot er en dejlig varm lidt dyb lyd, som er med til at samle lydbilledet i et orkester – uanset om det er et harmoniorkester eller et kammerorkester, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg Musikskole er der i øjeblikket to elever som spiller fagot. Eleverne undervises af Catarina Zeh, som til daglig spiller i Sønderjyllands Symfoniorkester. I Musikskolen vil man rigtig gerne have, at flere får øjnene op for den dejlig fagot og derfor tilbyder musikskolen lige nu børn og unge, som eventuelt kunne tænke sig at stifte bekendtskab med fago – fem undervisningsgange hos Catarina Zeh til en meget attraktiv pris – og bare rolig, det er ikke nødvendigt at gå ud og købe en fagot, sådan en kan nemlig lejes af musikskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er musikcafé i Sønderborg Musikskole onsdag den 6. november kl. 18.30 i koncertsalen. I pausen er det muligt at købe en lille forfriskning.

Alle er velkommen og der er – som til musikskolens øvrige ca. 50 årlige koncerter – fri entré.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sønderborg

Indbrud i Vollerup

1. februar 2023 112

Tirsdag mellem klokken 7:40 og 17 har der været indbrud i en bolig på Mommarkvej i Vollerup. “Indbrudstyven kom ind gennem en terrassedør og der er stjålet forskellige ting”, siger politikommissær John Weber.

Læs mere...