Myndighederne kæmper med listeria-udbruddet

14. august 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler
Myndighederne efterforsker i øjeblikket et udbrud af listeria i Danmark. Udbruddet har resulteret i dødsfald. Fødevarestyrelsen mener at have fundet hovedsmittekilden til udbruddet.images
Artiklen fortsætter under annoncen

​Fødevarestyrelsen har i samarbejde med Statens Serum Institut og Fødevareinstituttet DTU sporet et igangværende udbrud af fødevarebakterien listeria i Danmark. untitled (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Fødevarestyrelsen mener at have fundet hovedsmittekilden til udbruddet, og arbejder med alle til rådighed stående midler på at få udbruddet stoppet.

Hovedsmittekilden er blevet fundet hos fødevarevirksomheden Jørn A. Rullepølser A/S i Hedehusene. Virksomheden er derfor blevet lukket, og alle dens produkter er ved at blive trukket tilbage.

Jørn A. Rullepølser A/S har leveret produkter til andre virksomheder. Fødevarestyrelsen arbejder i øjeblikket på at finde ud af, hvilke navngivne produkter det drejer sig om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du i farezonen?images (2)

Nedenstående liste er ikke komplet, men viser produkter, der kan være solgt videre til andre butikker. Produkterne kan være solgt, som hele stykker med det mærke, der er nævnt, men produkterne kan også være skåret i mindre stykker eller skåret i skiver i delikatesseafdeling,

Artiklen fortsætter under annoncen

eller slagterafdeling og solgt med butikkens egen etiket på.Har man købt produkter fra nedenstående liste, skal disse kasseres.

Liste over produkter solgt i detailbutikker
Listen vil blive opdateret løbende i takt med at Fødevarestyrelsen får samlet sig et overblik over, hvilke produkter, der er involveret i sagen.

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...