MYstage inviterede vip-gæster til lukket drive-in-koncert

Foto: SønderborgNYT
29. maj 2020 Kultur

Torsdag aften havde MYfilm inviteret til drive-in-koncert med Southern Sound på en plads på Ellegaardvej.

“Vi måtte have 49 biler holdende foran scenen, siger Mads Urup Paasch fra MYfilm der sammen med Bo Zachariassen fra Sønderborg Lys og Lyd ville undersøge, om folk har lyst til at opleve drive-in-livekoncerter i Sønderborg.

“I aften er det en test og vi har inviteret en række bilister – blandt andet fra en veteranbilklub – og så kan de nyde musikken fra bilsæderne”, siger Mads Urup og fortæller videre, at de har lånt Sønderborg Handels scene.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to arrangører har opfordret bilisterne til at donere et beløb til musikerne, selvom de har tilbudt at spille gratis.

“På sigt er det planen, der skal betales entré og de penge skal gå til musikerne”, siger Bo Zachariassen til SønderborgNYT.

Når koncertgængerne sidder i biler, så kan musikerne ikke høre, hvis der bliver klappet. Derfor blev klapsalverne erstattet med tudende bilhorn – og målt på antallet af dyt, så havde bilisterne en god aften foran MYstage.

MYstage er en forretningsidé, som skal give musikere chancen for at spille live – og når spillestederne er Corona-lukkede, så er MYstage rammen, hvor publikum og kunstnere mødes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber på, vi kan finde nogle sponsorer, som til gengæld kan blive vist på vores storskærm og i live-streaminger”, siger Mads Urup Paasch og tilføjer, at store sponsorer selvfølgelig får et ekstra godt tilbud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...