Næste års ‘Damefrokosten’ flyttes til Skansen

2. december 2021 Sønderborg

Sportens Venner Sønderborg, der er arrangør af Damefrokosten, satser på, at Corona-situationen ser bedre ud i 2022 og er bare så klar til at fyre en fest af sammen med byens ‘picher’, damer og alle deres veninderne fra nær og fjern.

Anders Kobberø, talsmand fra Damefrokosten i Sønderborg, siger i en pressemeddelelse, at planlægningen er i fuld gang:

“Den ufrivillige Corona-nedlukning  i år og sidste år har dog givet anledning til at ryste posen og tilpasse festen, både i forhold til gæsterne og de frivillige hjælpere. Tiden er derfor til forandring og lidt nyt”, siger Anders Kobberø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder blandt andet, at Damefrokosten er flyttet til lørdagen før Kr. Himmelfart, det vil sige lørdag den 21. maj.

Det er ikke den eneste ændring som arrangørgruppen har foretaget

”Samtidig flytter vi Damefrokosten til Skansen, der skal danne rammerne for festen, som alene bliver for piger hele aftenen fra kl. 17.00 til 23.00″.

Det skal selvfølgelig fortsat være en rigtig festlig aften for piger i alle aldre, 18+, med lækker mad og drikke, super god stemning, musik og dans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også fortsat et Hattetema/tema for festen, i anledning af, at Tour de France kommer til Sønderborg i Juli 2022, er ‘PicheTouren’ jo helt oplagt.

“Så picher og damer sæt X i kalenderen 21.maj 2022, hvor du skal tage dine veninder med til Damefrokost i Sønderborg.Følg med på vores Facebook side – Sportens Venner Sønderborg – eller hjemmesiden sportens-venner.dk som snarest opdateres, og her vil datoen for billetsalget også blive offentliggjort”, siger Anders Kobberø.

Klubberne bag Sportens Venner Sønderborg er Ulkebøl Gymnastik og Vidar-Ulkebøl Håndbold, og overskuddet af Damefrokosten går ubeskåret til børne- og ungdomsarbejdet i de 2 foreninger og arbejdet med at arrangere arrangementet er baseret på frivillige hjælpere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Rødskjorterne guider koncertgængere på plads i Alsion

18. januar 2022 Kultur

Koncertsalen i Alsion har solgt alle pladser til aftenens arrangement med Philip Faber og når det er muligt midt i en Coronatid, så skyldes det, at man bruger den såkaldte Superliga-model og deler publikum op i zoner. I Superliga-modellen må der være op til 500 personer i en zone. “Vi har delt selve salen op […]

Læs mere...