Næste byrådsmøde holdes i Sydals-Hallen

1. september 2020 Samfund

Byrådet har siden foråret ikke holdt sine møder på traditionel vis, fordi man i byrådssalen ikke kan leve op til kravene om afstand og plads for at mindske smitterisikoen. Der blev i den første akutte situation holdt et virtuelt møde, men ud fra et ønske om, at pressen og offentligheden skal have mulighed for at overvære møderne, er de siden flyttet ud af huset.

Der er holdt møder på Hotel Strand, og augustmødet blev holdt på Dyvig Badehotel.

”Når nu situationen er, som den er, sætter jeg stor pris på, at vi benytter chancen til – også hvad mødeaktivitet angår – at skabe lidt balance i kommunen. Jeg er temmelig urokkelig i forhold til kravet om, at der skal være offentlig adgang. At vi så også kan komme rundt i kommunen er en sidegevinst, jeg er glad for”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kommende møde er onsdag den 30. september kl. 17 og det holdes i Sydals-Hallen i Tandslet. Her er der plads nok til, at både byråd, offentlighed og presse kan være til stede under forhold, der lever op til kravene.

Der arbejdes på at placere byrådsmødet den 28. oktober i et egnet lokale på Jyllandssiden.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...