NaturErhvervsstyrelsens udflytning giver længere ventetider

3. juni 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

NaturErhvervstyrelsen er i gang med at rykke teltpælene op og flytte tværs over landet fra København til Augustenborg Slot på Als. Og det har konsekvenser for sagsbehandlingstiden. Det skriver NaturErhvervstyrelsen fredag på deres hjemmeside.

Den længere sagsbehandlingstid betyder blandt andet, at landmænd og fiskere må vente længere på deres tilskud fra NaturErhvervstyrelsen.  aug

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi gør alt, hvad vi kan, for at landmænd og fiskere bliver berørt mindst muligt af flytningen. Vi bygger hurtigt op i Sønderjylland og har allerede dygtige folk i gang med at sagsbehandle her, mens erfarne medarbejdere hjælper til med oplæring. Derudover prioriterer vi ressourcerne bedst muligt, køber hjælp udefra, kører med dobbeltbemanding på nogle områder og ansætter vikarer for at komme bedst muligt igennem”, siger direktør i NaturErhvervstyrelsen, Jette Pedersen, til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styrelsen har allerede 85 medarbejdere på plads på Augustenborg Slot og yderligere 291 medarbejdere kommer til slottet i løbet af 2016 og 2017.

Du kan læse mere om NaturErhvervstyrelsens udflytning her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49