Naturvandring på Kær Vestermark

9. maj 2018 Kultur

Sønderborg Kommune inviterer til en naturvandring på Kær Vestermark torsdag den 17. maj kl. 21-23.

Det tidligere militærområde er under udvikling som Sønderborgs nye rekreative område for byens borgere – og alle andre. På  aftenvandringen den 17. maj er det den lille grønne løvfrø, som er i fokus. Vi håber også at få lejlighed til at høre nattergalen. Inden da og mens det bliver mørkt vil vi se på vandhullerne og deres liv, skriver Sønderborg Kommune i pressemeddelelse.

En række tidligere helt tilgroede vandhuller er blevet restaureret ved oprensning af gammelt bundslam og rydning af pilekrat m.m., så der er genskabt lysåbne og solrige vandhuller med rent klart vand. Det gavner både løvfrøen og andre vandhulsdyr som salamandre samt en række vandinsekter, ænder og blishøns m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nattergalen kan normalt høres ved Kær Vestermark, og vi håber at høre den, inden arrangementet slutter ved 23-tiden.

Mødested: Ved raste- og udkigsstedet “Støvlen” på Skydebanevej

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...