NB inviterer børn til DBUs fodboldskole ved idrætscentret

11. juni 2020 Kultur

Fra mandag den 6. juli har NB DBUs fodboldskole på banerne ved Nordals Idrætscenter. Fodboldskolen er for børn i alderen 8-15 år, som i løbet af ugen vil drible, finte, sparke og ikke mindst have det sjovt med bolden. Der er altså lagt op til en uge med græs på knæene, masser af spil og tekniske øvelser. Det er vigtigt at den enkelte på DBU´s Fodboldskole får en oplevelse af, at have udviklet sig som fodboldspiller efter en sjov uge.

Vanen tro drives fodboldskolen af frivillige kræfter fra NB. Skoleleder Kevin Werner og instruktørerne er alle godkendt af DBU og har alle sammen enten spiller, træner eller ledertilknytning til NB. Kevin Werner fortæller at skolen afholdes efter nøje corona retningslinjer fra DBU, som skal mindske smitterisikoen. Samtidig lover han at retningslinjerne ikke vil påvirke skolens formål, nemlig at give børnene en dejlig uge med fodbold og at retningslinjerne vil være meget lig dem børnene kender fra skolen og den daglige fodboldtræning. Det er eftertragtet at være instruktør på skolen i Nordborg. Netop dette vidner om en god organiseret uge, med fokus på glæden ved fodbold, skriver NB i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle dage på fodboldskolen er fra kl. 9-15, inklusiv diverse frugtpauser, samt frokostpause.

Alle deltagere modtager udover en sjov og lærerig uge, et Hummel spillersæt, en drikkedunk og en Select fodbold.

Billetter kan købes via dbu.dk og der er stadigvæk billetter at få.

Øverst: Fodboldskole. Foto: NB

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...