NB’er Ken Lyngkilde Christiansen hædret med DBUs Sølvnål

3. juli 2022 Frivillige Skrevet af: Redaktion

Ken Lyngkilde Christiansen er indbegrebet af en rigtig NB’er, som gør, at han simpelthen ikke kan lade være med at give en hånde når klubben har brug for det og han gør det med glæde.

Der er altid hygge, brede smil og godt humør omkring Ken Lyngkilde Christiansen. Han er et af de slags mennesker, som både har godt og smittende humør, men også en humor som gør, at andre simpelthen ikke kan lade vær med at smile. Der er altid god stemning omkring Ken Lyngkilde Christiansen, om det så er i klubhuset, på Fest i By pladsen eller i mødelokalet skriver Nord-Als Boldklub, NB.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Lytngkilde Christiansens væremåde er et aktiv for klubben – både fordi han altid hjælper, men også fordi han formår at få andre til at give en hånd med, når det er nødvendigt. Netop den egenskab er essentiel for Ken Lyngkilde Christiansen og for klubben; at man ikke ’blot’ selv hjælper, men også får andre til at hjælpe til.

Ken Lyngkilde Christiansen er født med frivilligheds-blod i årerne og derfor var det naturligt for ham allerede som teenager at starte som frivillig i klubben, hvor han løste små opgaver allerede tilbage i 1980erne. Siden dengang har han hjulpet til ved stort set alle former for arrangementer i NB-regi, hvilket han uden tvivl vil fortsætte med mange år endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden Ken Lyngkilde Christiansens start som frivillig i 1980erne, har han fået ansvarsposter i klubben. Han har været medlem af bestyrelsen i 19 år og formand for klubhusudvalget i 18 år.

Hans personlighed er en af grundstenene til, hvordan man bygger en stærk forening op og hvordan man får den til at fungere.

Derfor er den også fuldt fortjent at den hæder, som Sølvnålen er, netop tilfalder ham.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...